Gratis verzending vanaf 65 euro! | Precieze nekomtrek doorgeven bij bestelling

Over Soulmates Forever

Welkom bij “Soulmates forever”.

Wij zijn Ingrid en Martin. Wij zijn hondenliefhebbers in hart en nieren. Al onze honden zijn onze “Soulmates”. Ook de honden die ons al verlaten hebben blijven onze Soulmates forever!

Na enkele jaren als hobby paracord halsbanden en lijnen te hebben gemaakt voor onze eigen honden kwam er steeds meer vraag van andere hondenliefhebbers naar onze halsbanden. Het ontwerp/design, de kwaliteit en vrij te verkrijgen kleurstellingen per band hebben hier zeker aan bijgedragen. Omdat zoveel mensen interesse hebben voor onze hondenhalsbanden hebben wij diverse cursussen gevolgd om onze knoop en afwerkingstechniek nog meer te verbeteren.

Wij zijn blij dat wij vanaf nu hondenhalsbanden en lijnen van paracord van top kwaliteit kunnen aanbieden aan u!

De halsbanden en lijnen worden gemaakt van origineel paracord uit Amerika dat wordt gebruikt in het leger en de parachute branche. Het koord heeft 32 strengen en 7 zachte gedraaide kernen. De breekkracht per koord is 247 kilo! Er vanuit gaand dat een gemiddelde door ons geleverde halsband bestaat uit 10 koorden is de kans op een defect dus nihil. De Alu-max kliksluitingen die wij gebruiken zijn van aluminium met safety side-release. De breekkracht van deze sluitingen is, gemonteerd aan de door ons geleverde halsbanden,  ongeveer 475 kilo.

Elke band wordt voorzien van onze oersterke Alu-max sluiting met ons eigen logo erop zodat u zeker weet dat u een echte "Soulmates forever" band in handen heeft!

De sluiting laten graveren met uw eigen persoonlijke tekst is mogelijk. Het graveren wordt gedaan door een professioneel bedrijf middels lasergravering.

Kortom; wij leveren kwaliteit en veiligheid voor u en uw grootste vriend!

Op onze website ziet u de halsbanden die wij kunnen leveren met ieder een eigen naam. U kunt ook andere kleuren kiezen op de knooptechniek (naam van de band) die u ziet op de website.  De kleuren die u ziet die hebben we in huis. Mocht u andere wensen hebben dan kunt u dat altijd aangeven. Wij houden van tevreden klanten en weten dat u als hondenliefhebber voor uw soulmate alleen het beste en mooiste wilt. Wij werken daar graag aan mee!

Nu ook verkrijgbaar epoxy kunstwerken! Alles is handgemaakt.

 

Handgemaakt

Onze producten worden handgemaakt, dat is wat ons 100% uniek maakt

Klantenservice

Wij staan 7 dagen per week klaar voor al uw vragen over onze producten

Veilig betalen

Al onze transacties gebeuren via een beveiligde SSL-Verbinding

Niet goed? Geld terug

Wij weten zeker dat uw dierenvriend onze producten geweldig vindt!